Πολίτες της Καρινθίας σοκαρίστηκαν σχετικά με την πρόταση του περιφερειακού πρόεδρου Peter Kaiser. Ο Kaiser παρουσίασε την ιδέα των βραχιολιών αλληλεγγύης για άτομα εμβολιασμένα. Αυτό χωρίζει την κοινωνία περαιτέρω – σε «καλούς» και «κακούς» πολίτες, εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Τα βραχιόλια είναι φυσικά «εθελοντικά», και ενισχύουν το αίσθημα «εμείς».

Το πείραμα “The Third Wave” – ​​επίσης γνωστό ως “Die Welle” σε γερμανόφωνες χώρες – έδειξε επίσης πώς μοιάζει με αυτό του Peter Kaiser. Οι άνθρωποι πρέπει να επισημαίνονται έτσι ώστε ο αποκλεισμός όλων εκείνων που δεν συμμετέχουν να είναι ακόμη πιο εύκολος.

Όταν μια κοινωνία έχει φτάσει μέχρι που μεμονωμένες ομάδες αναγνωρίζονται από ειδικά ρούχα, περιβραχιόνια, βραχιόλια ή κονκάρδες, κουδούνια συναγερμού χτυπούν για πολλούς. Τα είχαμε δει στο παρελθόν αυτα, και η ζωή εκείνη την εποχή δεν ήταν ούτε ελεύθερη ούτε δημοκρατική. Στο μεγάλο πείραμα του φασισμού “The Third Wave”, μια ομάδα συμμετεχόντων άρχισε να φορά τα ίδια ρούχα, κρέμασε πανό και έδειξε τη σχέση τους με περιβραχιόνια. Όποιος δεν συμμετείχε αποχαρακτηρίστηκε, γελοιοποιήθηκε και εκφοβίστηκε.

Αυτές οι ψυχολογικές σχηματισμού ομάδων και αποκλεισμού χρησιμοποιούνται συνειδητά από το καθεστώς της Κορώνας. Οι «καλοί» άνθρωποι πιστεύουν στον φοβερό κίνδυνο της πανδημίας, πιστεύουν στην αίσθηση των μέτρων, των δοκιμών και των εμβολιασμών. Οι «κακοί» άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα από αυτό. Οι εφημερίδες που είναι πιστές στο σύστημα διαβεβαιώνουν κάθε μέρα οτι αυτοί ειναι αρνητές, ηλίθιοι, φασίστες ή νεοναζί. Είναι ενδιαφέρον ότι είναι ακριβώς εκείνοι που φωνάζουν πιο δυνατά και συμπεριφέρονται με τον πιο φασιστικό τρόπο.

Γι ‘αυτό διαδηλώνουν κάθε εβδομάδα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι. Μετά από μια μόνο μέρα, ο Κάιζερ ζήτησε συγγνώμη.

Αγγλία: Περιβραχιόνια σε άτομα με διαγνωστικές εξετάσεις COVID

Ενώ όλα αυτά τα προϊόντα είναι εθελοντικά, υπάρχουν πάντα κάπιοι που ακολουθούν πιο «υποχρεωτικές» προσεγγίσεις. Για παράδειγμα, το Bloomberg News έχει ήδη συζητήσει τον Νοέμβριο, αναφέροντας Βρετανούς συμβούλους, ότι τα βραχιολάκια που δείχνουν ότι ο φορέας ήταν «χωρίς Covid» πρέπει να παρακινήσει τους ανθρώπους να είναι πιο πρόθυμοι να κάνουν τέστ κορονοϊού. Σε διάφορες χώρες, οι «εφευρέτες» γιορτάζονται για κάθε «νέα» ιδέα να σηματοδοτήσουν έναν εμβολιασμό κορώνας με ένα βραχιόλι – για παράδειγμα στις ΗΠΑ ή στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας.

Οι δημιουργοί του Χόλιγουντ είχαν ήδη αυτή την ιδέα στην ταινία καταστροφών Covid “Songbird”. Σε αυτήν τη δυστοπία του έτους 2024, όσοι είναι ανοσοί φορούν ένα βραχιόλι, το οποίο εγγυάται στον χρήστη την ελευθερία. Η υπόλοιπη ανθρωπότητα παραμένει φυλακισμένη από τον στρατό.

ΗΠΑ: Αυτοκόλλητο μετά τον εμβολιασμό

Το American C.D.C., η αρχή ελέγχου και πρόληψης ασθενειών, χρησιμοποιεί επί του παρόντος ένα αυτοκόλλητο που υποτίθεται ότι υποδηλώνει ότι έχετε λάβει τον εμβολιασμό Covid-19. Οι απόψεις διαφέρουν σχετικά με την ποιότητα του σχεδιασμού και την ίδια τη δήλωση.

Περικάρπια παρακολούθησης κίνησης

Και ακόμη νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2020, τα ηλεκτρονικά βραχιολάκια δοκιμάστηκαν σε Άγγλους πολίτες για να προσδιορίσουν εάν θα συμμορφωθούν στους κανονισμούς κλειδώματος. Όσοι δεν θυμούνται τις πιο σκοτεινές ταινίες επιστημονικής φαντασίας κατά τη διάρκεια τέτοιων πειραμάτων ζουν μάλλον σε έναν κόσμο των ονείρων. Στην Κίνα, αυτά τα “βραχιολάκια παρακολούθησης” είναι ήδη φυσιολογικά σε πολλά μέρη (δείτε επίσης εδώ).

Σε ορισμένες χώρες, όπως η Ολλανδία, πωλούνται βραχιόλια με τα οποία μπορείτε να καλέσετε τους συμπολίτες σας να διατηρήσουν την απόσταση σε σας. Αυτό σηματοδοτεί στις αρχές ότι είστε καλός πολίτης και ότι παραμένετε στην αφήγηση της επικίνδυνης πανδημίας. Μια νοσοκόμα από ένα δημόσιο νοσοκομείο στη Βιέννη δήλωσε ότι στους υπαλλήλους που «εθελοντικά» εμβολιάστηκαν δόθηκε αυτοκόλλητο «Covid-19 Είμαι εμβολιασμένος» και καταγραφή στην ταυτότητα τους. Σύμφωνα με τη νοσοκόμα, το αυτοκόλλητο προέρχεται απευθείας από τη γενική διεύθυνση. Φυσικά, τέτοια σημάδια ασκούν τεράστια πίεση σε όλους εκείνους που δεν θέλουν να επωφεληθούν από τον «εθελοντικό» εμβολιασμό.